Fredag den 11 och Lordag den 12 mars

Fredag

Lediga fran skolan......Nej. Idag gick hela dagen at att halsa pa Farhanas slakt pa landet.
Det hela borjade med att vi skulle ut med Farhana och YRO och kolla pa land till en ny skola, men det urartade till att halsa pa hennes kusiner som "firade" ettarsdagen av sin fars dod.
Dessutom nar vi var hos kusinerna sa satte dom oss i sofferna med ett glas juice och ca 100 brollopsfoton medans slakten satt och pratade i ett annat rum. Det var lagom roligt.
Till raga pa allt sa blev vi fangade av en stormvind pa kvallen och fick kasta oss in pa ett cafe for att inte fa nagot i huvet. Det flog runt alla mojliga saker i luften. Men det var tydligen helt normalt den har arstiden och den gick over efter ca en halvtimma.

Lordag.

Idag fick vi ledigt anda till klockan nio innan staderskan ringde pa dorren. Det var skont.
Resten av dadgen har vi shoppat presenter hem. Nu blev ni val nyfikna?:)
Sedan kom vi hem och jag, Margot och Ylva gick ner till skraddaren runt hornet och skulle sy upp lite grjer. Det hela skulle ha gatt mycket smidigare om nagon dar pratade engelska. Men sadan tur har man ju inte. Som tur var kom forestandarinnan efter en halvtimma och styrde upp det hela s[ vi far hoppas pa det basta.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas det kan bli en ny skola iallafall... Fick Margot ta siesta medans ni andra tittade på fotona?Jo, nyfiken var ordet...... spännande att se vad skräddaren kan åstadkomma! /hälsningar Fat Mammy Maria

2011-03-12 @ 18:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0