Torsdag den 3/3-11

Hej!

Sista dagen på skolveckan. Dom går ju i skolan söndag till torsdag. Men det är långt ifrån lite att göra i helgen. Imorgon (fredag) ska vi ha Workshop med YRO och lärarna ifrån skolan och planera våra aktiviteter. Det blir alltifrån pärlplattor och memory till teater. Men det får ni höra mer om senare.
Idag så kom vi nästan i tid till skolan, vi hade hunnit om inte Margot hade stoppat rickshawn ett kvarter för tidigt, men vi fick en frisk promenad och kom (jag citerar Margot) "bara 15 minuter för sent". Tänk om det kunde låta så hemma i Sverige.
När vi väl kom fram till skolan så gjorde Nicole och jag våran första aktivitet. Det var namnlappar. Det gick jättebra och alla var aktiva. I de stora klasserna så gick det ganska bra att göra sig förstådd men i de mindre klasserna så var Raj (våran tolk) ovärderlig.
På torsdagar så har ingen på skolan lektioner. Det har hantverk hela dagen. Det gick till så att klasserna fick rita, sjunga, klippa och klistra hela dagen. Vi fick mycket fina grejer.
På eftermiddagen så hade vi kollegium för första gången. Det har man i varje waldorfskola varje torsdag i hela världen. Och då ska ju inte Jenniferskolan vara sämre.
Det gick bra men återigen så var det jättebra att ha Raj som kunde översätta.
På kollegiumet så får all personal säga vad de tycker och tänker om veckan som har gått. Sedan pratar man lite om barnen och planerar inför kommande vecka.
Hoppas allt är bra där hemma.
Vi hör av oss snart igen.

Hälsningar Alfred, Nicole och Margot.


Mer bilder från idag, bilder på barnen som vi kommer att framkalla och ge till var och en.

 
Två barn från förskoleklass
 

Förstaklass
 

Andraklass
 

Trejdeklass
 

Fjärdeklass                                                                   En blomma som margot fått av en flicka i 3:an
                                                               

Kommentarer
Postat av: Maria

Ha en bra "helg". Hoppas att ni får lite vila. Hmmmm.... ni får väl hänvisa till "bara 15 min sen" även då ni är åter på Brännkyrka;-)) /Maria

2011-03-03 @ 15:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0