Fredag 04/02-11

Hej kalla Sverige!
Idag är det vår första helg här nere i bangla men det blev inte så mycket vila eftersom vi har arbetat.
Vi hade workshop med lärarna från Jennifer skolan i en som resturang som YRO hyrt och gjorde lite roliga musik/lek övningar.
Kul var det och väldigt god mat.
Imorgon ska vi hem till Fharana som är rektor på Jennifer skolan, hon har bjudit hem oss på middag och en
tur på stan så det ska bli kul :)
Just nu sitter vi på Nordic club som är ett ställe för turister eller "vita" människor eftersom bangladeshier inte får komma in, vilket är väldigt tråkigt.
Skumt var det att gå in eftersom man känner sig som en av bengalerna, folk stirrade och fnissade lite eftersom vi är klädda i bengaliska kläder men det struntar vi i (:
Dock har vi inte tagit bilder idag bara filmat så det blir bara text :)
Hälsningar från Nicole, Alfred och Margot

Kommentarer
Postat av: Maria

Jo, Nordic Club har jag "hört talas om" på andra bloggsidor av svenskar som befinner sig i Dhaka. Har ni tillgång till intenet där? och pool kanske? Låter spännande att bli hembjudna till rektorn! Kram Maria

2011-03-04 @ 12:30:37
Postat av: Maria & Kerstin

Hej! Vi sitter hemma hos Kerstin och är kaninvakt till Kanel. Vi funderar så mycket på hur ni har det! Hur många barn går på skolan? Och vilka barn få komma till skolan, finns det platser till alla som vill eller hur väljer man ut de som får komma? Skolan är väl gratis? Som ni hör kretsar vårat samtal ikväll mycket om er! Hoppas av hela vårt hjärta att ni har det bra! Stor kram Kerstin och Maria

2011-03-04 @ 20:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0